Meninger mot strømmen

Meninger mot strømmen

Klippe, klippe.....

Ikke akkurat det alle andre mener.

Personlig trener

Helse og sånnPosted by Kirsten Flagstad Thu, May 21, 2009 15:38:07
Ingenting er som å ha sin egen, personlige trener. En som får deg opp av sofaen, ut i marka eller til treningssenteret. En som heier deg fram og får deg til å yte det lille ekstra, hver gang. Det er nemlig viktig å holde seg i form.

Det å holde seg i form er blitt en plikt og noe man bør gjøre. Fjernsynsprogrammet Puls plukker ut fire tjukkaser som får matvaner og fritidssysler brettet ut i beste sendetid. Hver uke får vi vite hvordan de trener, spiser og kort sagt legger om livsstilen. De har fått både en personlig trener, en kostholdsekspert og en kokk til å hjelpe seg med.

Nesten alle ønsker å komme i bedre form. Men de færreste har råd til å betale eksperter for å få jobben gjort, for personlige trenere koster flesk. Både på den ene og den andre måten.

Heldigvis er det flere metoder. Sjøl har jeg hatt personlig trener i snart seks år. Hun sørger for at jeg kommer meg ut minst én time om dagen. Hun har alltid anledning når det passer meg, og det nytter ikke å lure seg unna.

Dårlig vær er aldri noen unnskyldning, og den felles turgleden er like stor om vi sykler, jogger, går i skogen eller på ski. Om det er mørkt når vi skal trene har vi hodelykt, og både elger og «busemenn» holder seg unna når vi kommer. Vårt felles mål er å få fart på flesket – hver dag.

Dyrt? Nei, i grunnen ikke. Min personlige trener er en blanding av boxer og flatcoated retriever. For god mat og godt stell kan jeg trene så mye jeg vil.

  • Comments(1)//blogg.motstrom.net/#post2